Sommar i huvudstaden

Även om det kanske inte riktigt känns som det, så närmar sig sommaren 2015 med stormsteg. Rätt vad det är så kommer den vara här hos oss, så det är lika bra att börja planera inför den. En tripp till Stockholm är nämligen aldrig fel på sommaren, så varför inte redan börja kolla på en härlig resa att se fram emot?

Att resa är något som i princip alla gillar att göra, inte minst på sommaren. Och vill man ha en destination med möjlighet för bad i Mälaren och strosande på stan med en glass i handen, då är Stockholm verkligen ett måste! Det är nämligen så att den kungliga huvudstaden anses vara den bästa Svenska sommarstaden, och såhär skriver man om det på SvD.se:

Stockholm är Sveriges bästa sommarstad. I alla fall enligt prisjämförelsesajten Reseguidens årliga omröstning bland svenska resenärer. Det är andra året i rad som den svenska huvudstaden kniper förstaplatsen.

Att det är just Stockholm som är en favorit för många är faktiskt inte så konstigt. Alla som har varit i Stockholm någon gång på sommaren vet hur otroligt lamslående vackert det är, och det går inte att hitta någon annanstans på samma vis. Så se till att klicka in dig på www.stockholmshotell.com och boka ett hotell redan nu inför sommarens resa. Man vet aldrig när boenden börjar ta slut, så det är alltid bra att vara ute i god tid. Inte minst om man har något speciellt hotell som man gärna skulle vilja på bo under sin härliga sommarsemester.

stockholm 1